telephoneicon​  8710 0788

dkflag​   ukflag

​Stålkonstruktion til byggeri, industri og køleanlæg

Hos Dahlitech A/S laver vi enhver form for stålkonstruktion til byggebranchen, vindmølle-producenter, industrien og supermarkeder i Randers, Aalborg, Aarhus og resten af landet.

Vi er i den forbindelse certificeret i forhold til EN 1090, hvilket betyder, at vi må lave smedearbejde til blandt andet byggebranchen. Vi kan lave en stålkonstruktion enten som underleverandør eller hovedleverandør.

Vi laver blandt andet understøtninger til specialmaskiner og conveyrsystemer. Desuden kan vi levere en stålkonstruktion i forbindelse med køleanlæg til industri og supermarkeder. Vi fremstiller også en del understøtninger til vindmøllevinger.

Vi kan fremstille din stålkonstruktion ud fra din tegning

​Vi kan være med hele vejen i forbindelse med produktion af din stålkonstruktion, og vi kan arbejde ud fra dit eget tegningsmateriale, men vi kan også lade vores konstruktionsafdeling stå for grundmaterialet.​

Vi tilbyder naturligvis at udføre en flot finish og et godt håndværk, da vi er stolte af vores arbejde. Vores grundige og veluddannede medarbejdere holder sig altid opdateret i forhold til alle relevante certificeringer og kurser, herunder i forhold til at lave en stålkonstruktion.

Vi har 20 års erfaring med fremstilling af stålkonstruktioner

​Vi får mange af vores nye kunder på grund af anbefalinger fra vores mange kunder. Dertil kommer, at vi er fleksible og omstillingsparate, ligesom vi altid holder vores aftaler og leverer til tiden. Det er ikke uden grund, at vi har over 20 års erfaring med smedearbejde og svejsning, herunder med fremstilling af enhver type af stålkonstruktion.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 8710 0788, eller  sende os en e-mail på sdl@dahlitech.dk

Derefter kan vi aftale nærmere omkring dine behov.​

Følg os på Facebook​

KOM I KONTAKT MED OS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VI STØTTER​​

vfblogo

lykkeshoejlogo

vorupfb-haandbold-logo

Dahlitech A/S​

Kertemindevej 48

8940 Randers SV

CVR: 32777597

Tlf.: 8710 0788

E-mail: sdl@dahlitech.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag
kl. 07.30 - 15.30

Fredag

kl. 07.30 - 12.00