telephoneicon​  8710 0788

dkflag​   ukflag

Hos Dahlitech A/S udfører vi svejsning i forbindelse med pladearbejde og stålkonstruktioner. Vi kan både udføre svejsning som under- eller som hovedleverandør. Vi tilbyder fremstilling af både komplette løsninger og delkomponenter.

Vi er certificeret til svejsning i de fleste typer af materialer

​Vi tilbyder for eksempel at svejse i sort stål, rustfrit stål og aluminium. Vi er blandt andet certificeret i henhold til EN1090 excl.2, samt ISO3834-3.

Vi tilbyder i den forbindelse blandt andet svejsning af stålkonstruktioner til industrien, samt bærende konstruktioner til byggerier, hvilket kan være for eksempel trapper, altaner og gelændere. Vi kan også svejse rør til trykbærende udstyr og lignende.

Vi har mange års erfaring inden for smedearbejde

​Vi tilbyder altid en flot finish og et godt håndværk, da vi er stolte af vores arbejde med svejsning.

Vores grundige og veluddannede medarbejdere holder vi opdateret i forhold til alle relevante certificeringer og kurser.

​Vi får ofte vores nye kunder på grund af anbefalinger fra vores eksisterende kunder. Dertil kommer, at vi altid er fleksible og omstillingsparate, ligesom vi holder vores aftaler og leverer til tiden. Dertil kommer, at vi har over 20 års erfaring med smedearbejde og svejsning.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon        87 10 07 88, men du kan også skrive til os på sdl@dahlitech.dk, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.​

Følg os på Facebook​

KOM I KONTAKT MED OS

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VI STØTTER​​

vfblogo

Dahlitech A/S​

Kertemindevej 48

8940 Randers SV

CVR: 32777597

Tlf.: 8710 0788

E-mail: sdl@dahlitech.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag
kl. 07.30 - 15.30

Fredag

kl. 07.30 - 12.00