Laserskæring er en fleksibel og effektiv metode til udskæring af metalplader, der har en godstykkelse op til 30 mm. Laserskæring giver snitflader af høj kvalitet og er samtidig en omkostningseffektiv produktionsmetode.

​Præcision, stor fleksibilitet og hurtig levering

​Med høj grad af præcision kan vi laserskære og viderebearbejde metalemner i sort stål, rustfrit stål, aluminium, kobber og messing. Vi lagerfører de gængse pladetykkelser, og derved kan vi sikre dig en hurtig leveringstid.

​Fordelene ved laserskæring er stor nøjagtighed, lave produktions-omkostninger og mulighed for høj grad af fleksibilitet i udformningen.

​Ved laserskæring kan emnerne være simple eller komplekse, og arbejdet kan udføres i både store og små serier.

​Skæringen og viderebearbejdningen af dine metalemner udføres typisk enten, ud fra DXF filer eller STEP filer. Vi kan også være behjælpelige med mindre konstruktionstegninger.

 

Med Laserskæring hos Dahlitech A/S får du:

  • Laserskårne metalemner i bedste kvalitet.
  • Laserskårne metalemner med høj grad af ensartethed, fordi laserskæring er en meget præcis metode, der er nem at gentage
  • Høj udnyttelsesgrad af metalpladen, og derfor en lav spildprocent, som derved gavner din pris
  • Laserskårne metalemner, der kun har været udsat for minimal varmepåvirkning og derfor har en mindre risiko for deformering eller ændrede egenskaber
  • Vores laserskærer er fuldautomatiske hvilket medfører, at vores produktion stort set kan køre ubemandet – og derved sikre den bedste pris.

Har du et projekt eller en opgave? 

Kontakt os og hør hvordan vi sammen skaber den bedste løsning og værdi for dit projekt.

Salg og tilbud Jesper Herkert

Jesper Herkert
Salg og Tilbud

+45 8710 1625

Produktionschef Jesper Vestergaard

Jesper Vestergaard Michaelsen
Produktionschef

+45 8710 1621