Som moderne virksomhed, kender vi vores ansvar, i forhold til en mere klimavenlig produktion til gavn for miljø. Vi har i samarbejde med Prolution og Thomas Hjort fået sat fokus på hvordan vi, som virksomhed kan blive mere klimavenlig og bidrage til den samlede grønne omstilling.

Vi kan anbefale Thomas Hjort, som har synliggjort de tiltag, vi kan tage for at opnå en grønnere virksomhed.

Læs mere om Prolution og Thomas Hjort her

Implementerede tiltag.

Vi har i Hal 1 analyseret mandskabets bevægelse og derved kunne vi lave en målrettet sensor LED løsning, hvilket giver en besparelse på 1.353kWh pr. år i scope 2 og dermed en ROI på under et år.

Derudover er tagene skiftet, samt en masse små tiltag der i det samlede regnskab gør en forskel.

Det er da grøn fornuft.

Fokus på miljø for en grønnere fremtid

Den rigtige varmekilde

I foråret 2023 er vi blevet koblet på fjernvarme netværket. Det betaler sig både økonomisk, men også ifht. klimavenlighed. Integreringen vil være komplet i 2025.

 

prolution oplæg om miljø tiltag
miljø oplæg fra Prolution

ISO14001 Certificeret

Da vi også i fremtiden ønsker at være vores kunders foretrukne leverandør er vi blevet ISO14001 certificeret. Vi forstår vigtigheden af, at vi som en del af vores kunders supply chain, også tager ansvar.

Læs mere om ISO14001 Certifikat ISO14001

ISO9001 Certificeret

ISO9001 er et ledelsesværktøj der sikre at vi kontinuerligt holder fokus på kvalitetsledelse, der sikre at vi som virksomhed skaber forbedringer og holder virksomheden konkurrence dygtig.

Læs mere om ISO9001 Certifikat ISO9001

Termiske målinger for bedre miljø
målinger ifbm grøn omstilling