Dahlitech A/S´s historie

Dahlitech A/S blev grundlagt i 2002 af Søren Dahl Larsen. Dahlitech A/S holder til i lokaler på Kertemindevej i Vorup ved Randers. Virksomheden udvides i 2010, 2012 og igen med nabobygningen i 2021. I dag råder Dahlitech A/S over 2600 m2 og 25 medarbejdere fordelt på 3 holdsskift. 

Dahlitech A/S udvidede i øvrigt mulighederne for større produktionskapacitet i 2020 med investeringen af en Bystronic fiberlaserskærer, samtidig med udvidelsen af m2 kan produktionen tage stadig større opgaver og efterkomme kundernes efterspørgsler mere effektivt. I 2021 er maskinparken igen udvidet med 2 kantpressere, igen er det Bystronic der leverer.

Dahlitech A/S som arbejdsplads

Virksomhedens medarbejdere fremhæver det gode sammenhold blandt kollegerne. Forskelligheden af opgaver og mange spændende udfordringer, som gør at 2 dage sjældent er ens. Der er et godt arbejdsklima produktion og kontor imellem og især det korte beslutningsprocess mellem medarbejder og direktør nævnes flere gange.

Der er høj grad af fleksibilitet, gode arbejdstider og virksomheden ligger centralt og med gode tilkørselsforhold, både i bil, på cykel og med offentlig transport.

Udvikling af medarbejdere, hvor det er muligt at komme på de relevante kurser der ønskes til stor værdi for både virksomheden og medarbejderen.

Vi er altid interesserede i de rigtige medarbejdere. Er du en loyal, kvalitetsbevidst metalarbejder der værdsætter din faglighed og kunne du tænke dig at blive en del af Dahlitech A/S, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til:

Søren Dahl Larsen sdl@dahlitech.dk

LEDIGE JOB:

Ingen ledige stillinger p.t.

Gennem arbejdsglæde og faglig udvikling udfører vi vores opgaver med høj grad af kvalitet og faglig stolthed.

Vi sætter en ære i at overholde gældende aftaler og respekterer den tillid der bliver os vist.

Vi leverer et godt håndværk til byggeri og industri hver gang.

Hos Dahlitech A/S er vores vision at være og vedblive kundens foretrukne samarbejdspartner

Vi vil være kundernes foretrukne leverandør, underleverandør og samarbejdspartner indenfor laserskæring og pladebearbejdning.

Dahlitech A/S´s målsætninger

  • Overholdelse af aftalt kvalitet og leveringstid
  • Fastholde og udbygge kundegrundlag
  • Fastholde og udbygge virksomhedens teknologiske viden
  • Være en økonomisk attraktiv samarbejdspartner
  • Være en fleksibel og forandringsparat samarbejdspartner
  • Ønske om at udvikle virksomheden efter kundernes behov
  • Placerer medarbejderne i centrum af vores udvikling
  • Fortsat at have et meget positivt og sikkert arbejdsmiljø

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.