Hos Dahlitech A/S udfører vi svejsning i forbindelse med pladearbejde og stålkonstruktioner. Vi kan både udføre svejsning som under- eller som hovedleverandør. Vi tilbyder fremstilling af både komplette løsninger og delkomponenter.

​Vi er certificeret til svejsning i de fleste typer af materialer

​Vi tilbyder for eksempel at svejse i sort stål, rustfrit stål og aluminium. Vi er blandt andet certificeret i henhold til EN1090-2 EXC3, samt ISO3834-2.

Svejser på Dahlitech

​Vi tilbyder i den forbindelse blandt andet svejsning af stålkonstruktioner til industrien, samt bærende konstruktioner til byggerier, hvilket kan være for eksempel trapper, altaner og gelændere. Vi kan også svejse rør til trykbærende udstyr og lignende.

Lasersvejsning

Som noget helt nyt tilbyder vi nu lasersvejsning, en teknologi der tager svejsning til helt nye muligheder. En effektiv teknik, der er mere omkostningsvenlig og med knivskarp præcision. Den anderledes varmepåvirkning åbner nye muligheder, da emnet ikke “slår” sig som det kan ved traditionel svejsning.

 

​Mere end 20 års erfaring til din fordel.

​Vi tilbyder altid en flot finish og leverer et godt håndværk, da vi er stolte af vores arbejde.

​Vores grundige og veluddannede medarbejdere holdes opdateret i forhold til alle relevante certificeringer og kurser.

Vi får ofte vores nye kunder på baggrund af anbefalinger fra vores eksisterende kunder.

Vi er altid er fleksible og omstillingsparate, ligesom vi holder vores aftaler og leverer til tiden. Som noget nyt tilbyder vi også lasersvejsning.

Dertil kommer selvfølgelig, at vi har over 20 års erfaring at trække på

Ring til os for en snak om dit projekt.

Torben Købke Kristensen
Svejsekoordinator

+45 8710 1626

Salg og tilbud Jesper Herkert

Jesper Herkert
salg og tilbud

+45 8710 1625